Nyhetsartikkel

23 okt. 2019

Nytt porttelefonanlegg


I forbindelse med renovering av inngangspartiene vil port-telefon anlegget skiftes ut. Anlegget vil bli forberedt for video. Svar-apparatene vil som standard kun være for tale (uten video), men høytalende video-apparater kan bestilles som tillegg.

Anlegget som monteres er av fabrikat Aiphone og vil monteres av Assistentpartner.

Anlegget vil være utstyrt med mulighet for video svar-apparat, men som standard leveres vanlig lavt-talende svar-apparat, se bilde.

 GF_1D

.Høyttalende svar-apparat med video kan leveres, men betinger at tillegget for dette betales av den enkelte. To video-svarapparater kan tilbys, et med 3.5 toms skjerm eller et med 7 toms skjerm.

gt-1m3gt-1C7

De som ønsker høytalende svar-apparat med video må bestille dette. Svar-apparatet med liten skjerm (3.5 tommer) koster kr 2200, det store (7 tommer skjerm) koster kr 3000. Vi vil gjerne ha tilbakemelding fra de som kan tenke seg å ha svar-apparat med skjerm. Selve bestilling, betaling og montasje avtales med montør når arbeidet er igang.

Vi deler ut et skriv i terasseblokkene som du/dere kan benytte for å svare. Legg svaret i styrets postkasse ved garasjeporten, eller send en epost til styret innen 1 januar.

Oppdatert: onsdag 11-sep.-19